tisdag 7 oktober 2008

Vår trädgård!


Vår trädgård är inte stor men den räcker gott och väl åt oss som har snålt om tid att påta och pyssla. Överhuvudtaget verkar det inte finnas några stora trädgårdar här i El Soto. Annat är det hos våra grannar i La Moraleja där Beckhams bodde, där är tomterna stora som parker. Framför huset har vi en del buskar som vi inte vet namnet på. Framsidan verkar i viss mån vara en "glömd baksida" eftersom ogräsrensning inte verkar ingå i Tomas (områdets gemensamme "vaktmästare"), arbetsuppgifter trots att Scania varje månad betalar 120 euro för trädgårds- och poolskötsel. Han är dock utmärkt på att klippa gräs... På baksidan av huset har vi vår pool, en uteplats, ett redskapsskjul och en liten gräsmatta där barnen har en sandlåda och lite leksaker.

1 kommentar:

Helena sa...

Hej pa er!
Sa kul att du/ni ska skriva blogg, jag tycker det ar sant bra satt att "halla koll pa" vanner och bekanta ute i varlden.
Jag kanner ju igen mig valdigt val, eftersom vi varit och halsa pa vanner i Soto Park redan, det ar nastan tva ar sen nu. Ert hus liknar deras men ar storre, ni vet ju var dom bodde.
Vi hoppas vi far mojlighet att halsa pa er medans ni bor i Madrid! Halsa hela familjen.
Jag aterkommer till bloggen. Andra gangen nu.
Kram Helena (www.twoswedishcottages.blogspot.com)