tisdag 15 december 2009

Ett antiklimax i lucias tecken





Efter 4 dagars febersjukdom var Elias i fredags åter på förskolan. Lucia skulle firas & Tipp tapp hade övats in med rörelser & allt. Martin var närvarande föräldrarepresentant med videokamera & kamera i högsta hugg, medan jag var hemma med Agnes som fortfarande hade 39 grader & därför missade hela tillställningen. På uppladdningen bestämde sig dock Elias för att absolut inte klä om till någon fånig pepparkaksgubbeutstyrsel, & heller inte vara med i tåget. Sittandes i fröken Åsas knä (precis som förra året) & iklädd helt vanliga dagiskläder, tipp tappade han lite försiktigt & sedan var showen över, tada!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår honom!

Johanna Wong sa...

Hej Karin!
Glad Lucia på dig, även om du nu blev sittande med febrigt barn i hemmet medan resten av familjen åkte på mingel. Hoppas annars att ni har det bra där borta. Hem till jul? Eller kanske hem för gott? Jag har ingen aning om hur länge ni ska stanna. Hur som helst - önskar dig en GOD JUL (första gången för i år som jag använder det uttrycket)!

Kram från Johanna i Kina som precis har dragit in värledens fulaste plastgran i huset - för barnens skull...

Ulrika sa...

Verkar inte helt lätt att få till någon julkänsla i det solskenet! ;) Kalle den stackarn hade ju inte fattat vad det rörde sig om förrän han tågade ut på gården och helt plötsligt stod inför faktum - 100 föräldrar varav han kanse kände igen 20. Så fort han fick syn på mig, vilket tog 2 låtar, lämnade han ledet. Hade han kunnat vägra tidigare hade han säkert gjort det!

Dessutom har väl Elias ärvt dina aversioner mot det traditionella - folkdräkt och så!!! Kram på er!!!