måndag 24 januari 2011

När Martin fyllde 40...
















blev han såklart utbjuden av sin fru. Kvällen började med vin & underbara pinchos på Madrids fantastiskt fina saluhall Mercado de San Miguel. Ett perfekt ställe att starta en helkväll på om ni frågar mig. Alltid liv & rörelse, fräscht & frestande & mitt i vimlet. Efter dessa aptitretare fortsatte vi till Restaurang Teatro Real i Madrids Operahus där vi njöt av den flotta teatrala atmosfären & intog en ytterst välkomponerad 7-rätters måltid med goda drycker därtill förstås. Vi hade först som mål att ta en bild på varje rätt som bars in, men denna ambition misslyckades någonstans kring den tredje eller fjärde då glupskheten tog överhand & vips! så var allt snack om bildtagning som bortblåst & det kulinariska konstverket ett minne blott. Födelsedagskvällen rundades av med en drink på musikbaren Café Jazz Populart där det just denna afton spelades ruffig blues. Kontrasten mot Operahuset kunde inte ha varit större, men det är det som är så härligt med en storstad, här finns ALLT & vi älskar det! Fick inte barnen vara med & fira då? Jodå, lite i alla fall. Agnes hjälpte mig att baka en chokladkaka till fikat & så överlämnade de presenten, en väska så stor att vi inte lyckades slå in den i papper utan istället fick döljas i en soppåse. En födelsedagssoppåse.

Vill ni följa med i våra fotspår? Besök då www.mercadodesanmiguel.es , www.buscorestaurantes.com/restaurante/Teatro-Real-100361-0.html & www.populart.es !

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser fantaaastiskt trevligt å gott ut! Du är en bra fru du! Kram från Maria.

Ulrika sa...

Wow, vilket firande!! Inser att jag inte riktigt kan leva upp till detta då mitt eget firande av makens dag blev ganska fjuttigt! Som tur var fanns ju vänner och familj som tog tag i det hela!

Anonym sa...

Vad fin du är Karin!! Det ser supertrevligt ut! Vi firade med varmkorv på väg till fjällen...