tisdag 18 november 2008

Piratparken!







Agnes & Elias är så små att man ju inte kan släppa ut dem själv för att leka. Och även om de hade varit större så är inte vår gata & vårt område lekvänligt. Som tur är så får båda två vara utomhus när de är på sina förskolor. Om de ska vara utomhus här hemma så får det bli på tomten. Vår gräsmatta är dock så pass liten att det inte går att "springa av sig & härja runt" så som barn kan behöva ibland. Då är det bra att alla dessa parker finns. Jag har berättat om den stora El Retiroparken i centrala Madrid tidigare men den kan vi ju inte åka till varenda gång vi vill ut. Som tur är har vi nu upptäckt att det här i vårt eget närområde finns flera trevliga alternativ & frågar man Elias vilken som är bäst så skulle han nog svara "den med piratskeppet". Själva parken har en botanisk del, en japansk del & långa bra gångvägar att springa på. Men bäst av allt, den har en jättestor & verkligen fin lekplats uppbyggd som ett piratskepp på ett vågigt hav med mindre båtar runtomkring. Första gången stannade vi länge & hade till & med med oss mellis som vi åt "på havets botten".

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt det ser ut! Perfekt med bra utflyktsmål på nära håll.

Vi var på Malmö Museer i helgen och där har de också ett skepp som fullständigt bleknar i jämförelse med detta!!! Majas kommentar på bilderna var: "Dit vill jag åka!!!" så nu får vi väl snart se till att boka en biljett!

Anonym sa...

This looks like lots of fun!

Helena sa...

Hej Karin! Det verkar vara ett perfekt stalle att leka pa! Retiro parken inne i stan ar jattefin eller hur. Hur har ni det annars? Har du kommit in i spanska livet, och spanskan?
Halsa hela familjen!
Kram Helena