torsdag 16 april 2009

En opåskig påsk






På Långfredagen skulle vi haft lunchgäster men då hade Martin plötsligt feber så vi fick flytta bjudningen till Påskdagen istället. Då kom supertrevliga Anna med familj hit & käkade & umgicks ett par timmar. Elias hittade en vän i Annas son Johan som är 5 1/2 vilket var mysigt för mitt mammahjärta att se.

Påskaftonslunch åt vi på "Foster´s Hollywood" som är en spansk restaurangkedja som serverar amerikansk mat, typ hamburgare, revbensspjäll, kycklingvingar, ja ni vet. Restaurangen var fullständigt invaderad av barnfamiljer & det är inte så konstigt eftersom det är ett väldigt barnvänligt ställe som har särskild barnmeny & som delar ut ritpapper & kritor & andra förströelser till barnen att sysselsätta sig med under tiden deras lååååååååångsamma föräldrar käkar färdigt. Efter lunchen gick vi till Starbucks & köpte med oss fika hem. Det blev ett par bitar av deras livsfarligt goda cheesecakes, mmmm!

När vi kom hem fick barnen leta upp sina påskägg som vi "gömt" i vardagsrummet. Eftersom de fått påskpresenter av såväl farmor & farfar som av mormor redan innan, så satsade vi på traditionella ägg med choklad i. Elias tog EN tugga av sitt choklad & ville sedan inte ha mer. Agnes åt upp BÅDE sitt eget & Elias godis. Det blir allt tydligare vem som brås på mamma & vem som brås på pappa...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det betyda "Sådan dotter, sådan mor" och "sådan herre, sådan hund" eller är det "äpplet faller inte så långt från päronträdet"?

Louice sa...

Haha! Heja Agnes! Och heja farmor som på egen hand tog sig söderut. *Applåderar* Kram