tisdag 23 februari 2010

Sporta på sportlovet, varför det?















När man istället kan ha det så lugnt & skönt som vi har haft det på Gran Canaria. Vi har bott på värsta fina hotellet "Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel" alldeles vid havet, med 300 meter till Playa de Puerto Rico & 500 meter till Playa de Amadores. En panoramahiss tog oss direkt från hotellet & ned till den fantastiska promenadväg som förbinder de båda stränderna. Varje dag har vi serverats underbar buffémat såväl till frukost som till middag & det har varit en njutning att få en veckas ledighet från allt vad matlagning heter. I torsdags åkte vi på bussutflykten "Gran Canaria runt" där vi bland annat fick ett smakprov på kanariepärlan Puerto de Mogán, & i fredags kväll utnyttjade jag hotellets tjusiga SPA för lite benvårdande behandling. För övrigt har veckan bestått av sol & bad (för vissa), mat & avkoppling.

2 kommentarer:

Anonym sa...

titta där är de små franska tassarna, så tjusigt! va härligt för er alla att komma iväg å slappa! ser superskönt ut! kram från Maria.

Ulrika sa...

Vad härligt det ser ut!!! Jag blir verkligen avundsjuk. Kontrasten kunde inte vara större till mitt senaste blogginlägg. :) Jag börjar minst sagt bli trött på vintern nu!!!